Ajankohtaista »

Turun tuomiokirkon poikakuoro (CCI) etsii uusia innokkaita noin 7-18 -vuotiaita laulajia. Poikakuoro tarjoaa turvallisen ja musiikillisesti rikkaan kasvuympäristön, jossa yhteisöllisyyttä tukevat yhdessä laulamisen lisäksi mm. leirit, konsertit ja konserttimatkat joskus jopa ulkomaille.
Kuorotoiminta käynnistyy 13.-15.8. leirillä Kunstenniemessä. Kuoroharjoitukset ovat Raunistulan seurakuntatalolla maanantai- ja torstai-iltaisin.
Koelaulut pidetään torstaisin 10.6., 5.8. ja 12.8. Raunistulan seurakuntatalolla klo 15-20. Tule ja ota kaverisikin mukaan! Lisätietoja ja ajan koelauluun saat soittamalla kuoronjohtaja Tero Niemelle, puh. 0403417454. Sähköposti tero.niemi@evl.fi.

Alle kouluikäisille on tarjolla oma poikakuoromuskari, johon voit ilmoittaa 5-6 -vuotiaan lapsesi muskarin opettaja Salla Haatajalle, puh. 0442565074. Poikakuoromuskari kokoontuu maanantaisin Raunistulan seurakuntatalolla 23.8. alkaen. Kuoromuskari on muutoin ihan tavallinen muskari, mutta se painottuu yhdessä laulamiseen, sävelpuhtauden kuunteluun ja kuorolaisena olemisen käytäntöihin. Pohjavireenä on ilo, leikki ja toiminnallisuus.

Katso video, millaista on kuoroelämä. Video on kuvattu Heinänokassa kuorokevään 2021 päätöksessä.

https://www.youtube.com/watch?v=KYnNQzUskO0