USA:n ja Kanadan kiertue 23.7.-3.8.1999

CCI-poikakuoron matkaohjelma 23.7. – 3.8.1999

perjantai23.7.Turku – Helsinki – Kööpenhamina – Seattle
lauantai24.7.FinnFest99: Kane Hall at the University of Washington, Seattle / konsertti klo 15.00
sunnuntai25.7.FinnFest99:  Jumalanpalvelus / Kuorojen yhteiskonsertti / Kiertoajelu Seattlessa
maanantai26.7.Laivamatka Victoriaan
tiistai27.7.Kiertoajelu Victorian kaupungissa / Butchart Gardens / Cathedral Grove / McMillan Park / Campbell River
keskiviikko28.7.Laivamatka Horseshoe Bay / Nanaimo / Squamish / Whistler
torstai29.7.Paluu Vancouveriin / Esiintyminen, Vancouver
perjantai30.7.Finnphoria – Suomihuumaa 1999
lauantai31.7.Finnphoria – Suomihuumaa 1999 / Juhlaparaati ja päiväjuhla / Konsertti, Gloria Dei -kirkko, North Vancouver klo 19.00
sunnuntai1.8.Finnphoria – Suomihuumaa 1999 / Ekumeeninen juhlajumalanpalvelus, Michael J. Fox -teatteri, Vancouver klo 10.30
maanantai2.8.Emmaus-kirkko / Lähtö Vancouverista klo 15.55
tiistai3.8.Frankfurt – Helsinki – Turku

POSTIA AMERIKASTA
23.-25.7.1999 Seattle, USA
canada1_lg

Pari matkapäivää on jo totuteltu uuteen ympäristöön. Ilma on ollut mitä parhain, ruoka hyvää ja ihmiset ystävällisiä.
Konsertit ovat menneet loistavasti. Kuoro lauloi lauantaina yhdessä paikallisen Seattlen tyttökuoron kanssa täydelle salille Washingtonin yliopiston Kane Hall -salissa. Turku on ollut näillä juhlilla hyvin edustettuna, sillä täällä on ollut kapellimestari Hannu Koivu ja FT Olavi Koivukangas esiintymässä CCI-kuoron lisäksi.
Poikien laulu kirvoitti monen kuulijan silmiin vedet, kun ohjelmassa oli mm. Paciuksen Suomen laulu ja Sibeliuksen Soi kunniaksi Luojan. Yhdessä kuorot esittivät J. Rutterin Look at the World ja Sibeliuksen Finlandian. Kuoroja johtivat Dr. Jeremy Wright ja CCI-kuoron taiteellinen johtaja DL Heikki Rainio.
Sunnuntaina kuoro osallistui englanninkieliseen juhlajumalanpalvelukseen. Kuoro esitti kolme teosta. Kuoroa säesti Mus.lis. Matti Oikarinen ja Heikki Rainio oli solistina. Kuulijat olivat ihastuneita kuoron kirkkaaseen sointiin ja osa kertoi tulevansa kuuntelemaan CCI:tä Kanadan puolelle.
Terveisin: CCI
30.7.1999  Vancouver


Butchart Garden – kuvia, klik!Vasta nyt pääsimme käsisksi koneeseen, ,jolla voimme lähetää sähkopostia. Meillä on oma kone mukana, mutta sillä on hyvin vaikea päästä linjalle hotelleista.
Olemme nähneet paljon. Maanantaina 26.7. siirryimme Kanadan puolelle ja menimme laivalla Victoriaan. Tutustuimme saaren uskomattomiin nähtävyyksiin, joista mieleenpainuvin oli Butchart Garden, se on hyvin laaja puutarha-alue, jossa on kukkia silmän kantamattomiin seka upeita suihkulähteita. Kävimme myös McMillan Parkissa, jossa on yli 300-vuotta vanhoja puita läpimitaltaan jopa kaksi metriä. Saarella on aikanaan ollut paljon intiaaneja, mikä vaikuttaa edelleen saaren kulttuuriin.
Shannon Falls (klikkaa!)Keskiviikkona matkalla Whistleriin tutustuimme mahtavaan vesiputoukseen, nimeltään Shannon Falls. Whistler, jonne saavuimme keskiviikkoiltana, on ehkä maailman modernein hiihtokeskus tällä hetkellä. Tarkoituksemme oli torstaiaamuna nousta hisseillä rinteen huipulle, mutta yöllä alkanut sade esti aikeemme. Vuoret olivat pilvien peitossa, emmekä olisi nähneet ylhäällä paljoakaan.
Olemme juuri saapuneet Vancouveriin, jossa on esiintyminen klo 19.00. Tilaisuudessa on aiheena Jean Sibelius, jonka lauluja mm. esitämme. Pojat harjoittelevat Heikki Rainion johdolla parhaillaan esitystä varten. Kaikki on mennyt hienosti suunnitelmien mukaan.
Terv CCI-Poikakuoro
Lauri Tammenniemi


1.8.1999 Vancouver (viesti Radio Sadalle)
Hei Radio Sata ja Lassi Lähteenmäki!
Matkamme on sujunut suunnitellusti.  Kuoro aloittaa juuri konserttia Gloria Dei -kirkossa, North Vancouverissa. Kirkko on lähes täynnä. Eilen lauloimme Finnphoria 1999 -tapahtuman avajaisissa Scandinavian Centren ulkolavalla. Paikalla oli mm. Kanadan Suomen suurlähettiläs Veijo Sampovaara sekä johtaja Esko Venäläinen. Sampovaara tervehti lämpimästi kuoroamme. Saimme valtavat suosionosoitukset yleisöltä. Huomenna osallistumme ekumeeniseen juhlajumalanpalvelukseen Michael J. Fox – teatterissa, Burnabyssa. Meillä on huomenna klo 19.00 myös oma konsertti samassa paikassa. Illalla osallistumme Finnphorian päätösjuhlaan. Pojat ovat innostuneita ja edustavat upeasti Suomea täällä Kanadassa.
Kuoron johtaja Heikki Rainio, matkanjohtaja Lauri Tammenniemi, huoltajat ja kaikki kuoropojat lähettävät lämpimät terveiset Suomeen kaikille Radio Sadan kuuntelijoille. Lähetämme erityisen lämpimät terveiset matkamme suojelijalle, Turun ja Suomen arkkipiispalle Jukka Paarmalle.
Maanantaina 2.8. lähdemme Vancouverista klo 15.55. Lennämme Grönlannin yli Frankfurtin kautta Helsinkiin,  jonne saavumme 3.8. klo 17.10. Jatkamme bussilla kohti Turkua, jonne saavumme n. klo 20.30.
Sydämelliset kiitokset Radio Sadalle ja erityisesti Lassi Lähteenmäelle siitä, että olette olleet mukana tässä.
Lauri Tammenniemi
North Vancouver


TAKAISIN