Kenelle

Haussa hyvä harrastus musikaaliselle pojalle?
Enää ei tarvitse etsiä. Vastaus on CCI-kuoro!

Kenelle?
CCI:n pääkuoroon otetaan mukaan laulutaitoisia 7-18-vuotiaita poikia. CCI:llä on myös kuorokerho 4-6-vuotiaille pojille.

Miksi kuorolaulu?
Kuorolaulu on musiikin joukkuepeli. Yksittäisellä laulajalla ei ole kovia suorituspaineita, mutta kuorossa saa olla mukana hienoissa musiikillisissa kokemuksissa. Kukaan ei ole yksin vastuussa, mutta kukaan ei ole myöskään ”vaihtopenkillä”. Kuorosta saa varmasti uusia kavereita, tervetuloa kivaan porukkaan!

Mitä kuorossa tehdään?
Pääkuoro harjoittelee pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja torstaisin. Harjoitusten lisäksi vuoteen mahtuu useampia leirejä, joilla harjoitellaan tulevia teoksia. Jos kysyy CCI:n laulajalta, leirillä on aina kivaa! Joka vuosi järjestetään perinteinen äitienpäiväkonsertti ja ainakin yksi joulukonsertti. Lisäksi esitetään 1-2 isoa kirkkoteosta. Kuoro tekee konserttimatkoja myös ulkomaille, viime aikojen kohteita ovat olleet Saksa, Ranska, Ruotsi, Yhdysvallat ja Mallorca.

Miten pääsee mukaan?
Koulutuskuoroon ja pääkuoroon voi liittyä tällä liittymislomakkeella. Sinuun otetaan yhteyttä ja sovitaan koelaulusta (koelaulu vain pääkuoroon hakijoille).

Mistä voin kysyä lisää?
Jos nettisivuiltamme ei löydy etsimääsi tietoa, laita meille viestiä facebookissa tai soita vaikka suoraan kuoronjohtajalle. Yhteystiedot löydät yhteystietosivulta.

Kolme poikakuoroa 2015


CCI 104 copy