Kannatusjäsenyys

Liity Turun tuomiokirkon poikakuoron CCI:n kannatusjäseneksi!

Kuoro on perustettu vuonna 1987 ja kuorotoimintaan liittyvää merkittävää käytännön työtä turvaamaan perustettiin kuorovanhempien toimesta CCI-Poikakuoron Tuki r.y. vuonna 1996.

Kannatusjäsenyys

CCI-Poikakuoron Tuki r.y.:n tarkoituksena on tukea Chorus Cathedralis Iuniorum (CCI)-kuoron eli Turun tuomiokirkon poikakuoron toimintaa aatteellisesti ja taloudellisesti. Yhdistyksen jäseniä ovat CCI-kuororyhmissä laulavien poikien huoltajat. Varsinaistenjäsenten lisäksi yhdistykseen voi liittyä kannatusjäseneksi ja tukea siten taloudellisesti CCI-kuoron toimintaa.

Kannatusjäsenyys on voimassa aina vuoden kerrallaan eikä se sido mihinkään. Kannatusjäsen saa tukemisesta ennen kaikkea iloisen mielen sekä CCI-Poikakuoron Tuki r.y.:ltä kunniakirjan ja lisäksi kannatusjäsen pääsee veloituksetta CCI-kuoron Perinteiseen joulukonserttiin kannatusjäsenvuonna (yksityishenkilöt: 1 lippu, yritykset ja yhteisöt: 2 lippua). Lisäksi yhdistys huomioi pitkäaikaisia (vähintään kolme vuotta) kannatusjäseniä erityisellä tavalla.

Kannatusjäseniksi voivat ryhtyä yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt. Kannatusjäsenmaksu on 50 euroa vuodessa (yksityishenkilöt) ja 300 euroa vuodessa (yritykset ja yhteisöt).Halutessaan yritykset voivat tukea yhdistystä myös suuremmalla summalla (500 tai 1000 euroa) vuodessa. CCI-kuoro julkaisee listan tukijoistamme nettisivuillamme. Mikäli tukijana on yritys tai yhteisö, voidaan yrityksen logo sekä linkki yrityksen verkkosivuille julkaista samassa yhteydessä. Yhdistyksessä tehtävä työ on vapaaehtoistyötä eikä yhdistys maksa sen piirissä tehdystä työstä palkkaa vaan kertyneet varat käytetään kuorolaisten hyväksi.

Kannatusjäseneksi pääsee ottamalla yhteyttä CCI-Poikakuoron Tuki r.y.:n puheenjohtajaan Minna Luotoseen (minna.luotonen@ccikuoro.fi).

Linkkejä muiden poikakuorojen sivuille

Suomalaisia poikakuoroja

Ulkomaisia poikakuoroja

Muita linkkejä