Hoosianna!

Upea joululevy maamme kansallispyhäköstä! Chorus Cathedralis Iuniorum, Turun tuomiokirkon poikakuoro, urkutaiteilija Kalevi Kiviniemi ja tenori Heikki Rainio tulkitsevat jouluvirsiä ja joululauluja tuoden kuulijoille joulun sydämeen.
Tunnettujen ja rakkaiden jouluvirsien – kuten Maa on niin kaunis, On kirkas aamutähti nyt ja Hoosianna – lisäksi levyllä kuullaan muutamia harvinaisempia joululauluja kuten Ilkka Kuusiston säveltämä Jouluvieras ja Juhani Pohjanmiehen Joulurukous. Kalevi Kiviniemen hieno improvisaatio Corellin –teemasta sekä Widorin Toccata V urkusinfoniasta kohottavat kuulijoiden mielet loistaviin joulutähtiin.
Poikakuoron ainutlaatuisen herkkä sointi, katedraalin akustiikka ja erinomaiset solistit tekevät tästä CD-levystä lahjan, jota varmasti arvostetaan!

 1. Maa on niin kaunisspeaker
 2. Nyt syttyy valot tuhannet
 3. En etsi valtaa loistoaspeaker
 4. Joulurukous
 5. Jubilate
 6. Synkkä yö maan peitti aivan
 7. Improvisaatio Corellin teemasta
 8. Oi saavu suuri rauhanjuhla
 9. Jouluvieras
 10. Oi kirkas aamutähti nytspeaker
 11. Toccata urkusinfoniasta Vspeaker
 12. Hoosianna

 


TAKAISIN